Nový Apple iPad Air 2 vybavení

Nový Apple iPad Air 2 vybavení

Nedávno Apple uvedl na trh novou generaci iPadů a jedním z nich je iPad Air 2 a v tomto článku zjistíte jeho hardwarové vybavení. Oproti předchozímu iPad Air je tento nový o 18% tenčí s úžasnou tloušťkou 6,1mm a váhou 437g Wifi verze a 444g 3G/4G verze. Dále je značně vylepšen RETINA displej, který dostal antireflexní vrstvy a díky tomu je Air 2 nejméně reflexní tablet na světě. Co se týče výkonu má o 40% výkonnější procesor a 2,5x výkonnější grafickou kartu. Součástí Air 2 je nová technologie, kterou má iPhone 6 tedy Touch ID (snímač otisku prstu), díky čemuž můžete svůj iPad jednoduše odemknout přiložením prstu, nebo potvrzovat platby přes Apple Pay. Kompletní specifikaci parametrů naleznete níže v článku.

Nový Apple iPad Air 2 specifikace:

Apple iPad Air 2 systém:

Samozřejmostí je nejnovější operační systém iOS 8, který si zakládá na snadném propojení a synchronizaci všech Apple produktů.

Apple iPad Air 2 displej:

Tablet má vylepšený RETINA  LED-backlit IPS LCD displej s úhlopříčkou 9,7″ palců a rozlišením 1536×2048 pixelů. Displej má mnoho vylepšení v podobě antireflexní vrstvy a vrstvy proti poškrábání.

Apple iPad Air 2 výkon:

O výkon tabletu se stará chipset Apple A8X s M8 koprocesorem. Apple A8X v sobě obsahuje dvou-jádrový procesor, který je o 40% výkonnější nežli v předchozí generaci a také mnohem výkonnější grafický čip 2,5x.

Apple iPad Air 2 kapacita:

Tablet iPad Air 2 se prodává v provedení s kapacitou 16/64/128GB a samozřejmě, jak je u Apple zvykem bez možnosti přídavné externí paměťové karty.

Apple iPad Air 2 focení + nahrávání:

  • Přední kamera má 1,2MP a je vylepšená  pro Selfie a video hovory s kvalitou 720p přes FaceTime.
  • Zadní kamera je vysoce kvalitní a nabízí 8MP fotoaparát s funkcí  rozpoznávání obličejů a úsměvu a dalších vychytávek, co se týče nahrávání videa tak  zvládá nahrávat v 1080p a 720p kvalitě.

Apple iPad Air 2 senzory:

  • GPS
  • Gyroskop
  • Akcelerometr
  • Barometr
  • Touch ID

Apple iPad Air 2 výdrž:

Air 2 má baterii s výdrží až 10 hodin při surfování na internetu přes Wifi a 9 hodin přes mobilní připojení ve verzi 4G/3G.

YouTube Preview Image
Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup