Skype Qik = snapchat pro videa

Skype Qik- krátká videa, která se mažou

Skype potažmo Microsoft přišel s velice zajímavou aplikací, která má obdobnou myšlenku, jako snapchat s fotkami, tak pomocí aplikace Skype Qik můžete posílat krátká videa s maximální délkou něco přes půl minuty. Poslaná videa se automaticky mažou po dvou týdnech.

Co je to Skype Qik?

Skype Qik, i když z názvu by se mohlo odhadnout, že se jedná o jakýsi doplněk ke Skype, tak se Skype má tato aplikace společný pouze název. Zajímavostí je, že můžete poslat video neomezenému počtu uživatelů a tím si vytvářet obdobné kanály a odběry, jako na youtube, akorát s tím, že videa se po dvou týdnech smažou.

Hlavní myšlenka této aplikace je obdobná jako zmíněný snapchat u fotek, či twitter u krátkých textů. Tedy reakce na určitou věc v krátkém časovém intervalu, která po nějaké době zmizí ze světa.

Zajímavé využití by tato aplikace mohla mít pro „války“ tedy podobné, jako jsou nyní se samolepkami na Facebooku. Nahrát krátké video reagující na zaslané video.

Velká výhoda je, že aplikace je dostupná na všechny tři hlavní mobilní operační systémy Android, Windows Phone i iOS.
YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup