Nová WP hra Age of Empires Castle Siege

Windows Phone hra                  Age of Empires Castle Siege

Dlouho očekávaná hra je konečně dostupná pro Windows Phone telefony a je tomu snad poprvé, kdy takto oblíbená hra je nejdříve vytvořená pro majitele chytrých telefonů s Windows Phone a ostatní s Androidem a iOS musí čekat. Důvodem je veliká aktivita Microsoftu, aby hra byla uvolněná speciálně pro Windows Phone.

Age of Empires Castle Siege hratelnost:

Age of Empires Castle Siege hraji již dva dny a mohu říci, že mě hra naprosto pohltila stejně, jako dříve PC verze. Hra ve vás probudí pudy budování, útočení a obrany. Princip hry je, že budujete své město a neustále ho vylepšujete. Pomocí své armády můžete napadat ostatní hráče a okrádat je o suroviny.  Ve hře máte možnost si vybrat z několika národů ten za který budete hrát a podle toho bude vaše město vypadat.

Základní část hry je multi-player, kdy hrajete se všemi hráči po celém světě a můžete vytvářet aliance, napadat je atd. Následně je k dispozici i single player neboli kampaň kde máte za úkol dobýt s předem danou armádou města po Evropě a za to získáváte značné množství surovin.

Age of Empires Castle Siege grafika:

Na mobilní hru májí Age of Empires opravdu úchvatnou kvalitu  a provedení, takřka totožné s grafickou kvalitou počítačové verze.

Age of Empires Castle Siege požadavky:

Požadavky mě velice překvapily mile i nemile. Majitele Nokie Lumie 520 a dalších s 512MB operační pamětí potěší, že tato hra je dostupná i pro ně. Nemilou věcí je, že abyste hru mohli hrát musíte být připojeni k internetu.

Hra využívá notifikací ve Windows Phone notifikačním centru, kdy vás informuje o novinkách například: útoku na vás, dostavěné budovy, či obnovení armády.

Bohužel za ty dva dny jsem poznal, že hra neskutečným způsobem žere baterii a musíte telefon 2-3x za den nabíjet podle toho, jak moc hru hrajete.

  • Kapacita: 169MB
  • Systém: WP 8 a WP 8.1
  • Nutnost připojení k internetu
  • RAM: min 512MB

Age of Empires Castle Siege cena:

Hra je zdarma, ale můžete si hru vylepšovat pomocí zlaťáků, které buďto získáte, jako odměnu za vítězství v boji a nebo pomocí mikroplatby si je koupíte. Upozorňuji, že není vůbec nutné nakupovat za peníze zlaťáky, pokud nechcete být na výši ve statistikách hry a stačí vám klasické hraní pro zábavu.

YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup