Chytré hodinky Apple WATCH

Chytré hodinky Apple WATCH

Dnešním dnem Apple dal přítrž několika měsíčním spekulacím dohadům o podobě a funkcích chytrých hodinek. Na dnešní prezentaci byly představeny první chytré hodinky od společnosti Apple s názvem WATCH. Podle mého osobního názoru se dosti podobají dřívejší verzi iPodu Nano s možností pásku na ruku.  Apple hodinky bude nabízet ve třech řadách 1)obyčejné, 2) sportovní z ocele, 3) s 18 karátovým zlatem.

Displej hodinek je ze safíru, který zaručuje tvrdost a odolnosti proti škrábancům a rozbití. Samozřejmostí je možnost výměny náramku, dle potřeby.

Mezi výbavu hodinek patří NFC, díky kterému budete moci s hodinkami po spárování si iPhone platit jednoduše přiložením hodinek k platebnímu terminálu. Apple s touto funkcí má velké plány a rád by, aby se pomocí hodinek daly odemykat i hotelové pokoje a další služby.

Součástí hodinek je integrovaná osobní asistentka Siri, díky které budete moci ovládat zařízení+ mobil hlasem a diktovat poznámky atd.

Cena chytrých hodinek Apple WATCH bude startovat na 349 dolarech (7500Kč)

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup