Nový náramek Sony SmartBand Talk

Náramek Sony SmartBand Talk

Sony na Berlínském veletrhu představil, kromě klasických chytrých hodinek SmartWatch 3 představil i zajímavý náramek, pomocí kterého můžete telefonovat, jako tomu bylo ve Scifi filmech, či ve filmech s tajnými agenty, kteří si přikládali ruku k hlavě.

Velikou zajímavostí u náramku SmartBand Talk je technologie využitá u displeje, který je e-ink. Tento druh displejů nejčastěji naleznete u čteček elektronických knih. Velkou výhodou je velice nízská spotřeba energie a naprostá čitelnost na slunci, čím více světla tím je displej čitelnější.

 Jaké má funkce náramek SmartBand Talk?

  • Práce s hovory s náramkem můžete přijímat hovory a po přiložení ruky s náramkem k uchu můžete normálně volat.
  • Přehrávání hudby
  • Sledování vašeho spánku
  • Fitness aktivity

Dá se říci, že je to takový zajímavý kompromis, mezi fitness náramkem a chytrými hodinkami. Náramek má GPS modul pro přesné sledování vašich fitness aktivit. Výhodou je možnost výměny pásku u náramku, podle nálady můžete zvolit s jinou barvu, pokud si dokoupíte pásky.

Co mě opravdu zklamalo u tohoto náramku je jeho baterie pouhých 70mAh a doba provozu po nabití je maximálně 3 dny. Pokud si vezmete, že čtečky elektronických knih se stejným displejem, ikdyž bez bluetooth, nfc a gps modulu vydrží klidně měsíc na jedno nabití tak bych očekával alespoň týden u tohoto náramku.  V porovnání s většinou klasických chytrých hodinek, tak ty mají výdrž cca 2dny.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup