Chytré hodinky Sony SmartWatch 3

Chytré hodinky Sony SmartWatch 3

Na Berlínském veletrhu byla představena spousta nových chytrých hodinek a společnost Sony též představila novou generaci svých chytrých hodinek s názvem SmartWatch 3.  Již na první pohled jsou chytré hodinky SmartWatch 3 velice pěkným designovým kouskem, kterým na sebe nebudete poutat zbytečně vekou pozornost, jako u předchozích obřích hodinkách. Sony vsadilo na nový operační systém Google Android Wear přesně dělaný pro chytré hodinky a jako bonus nabízí několik exkluzivních aplikací. Většina funkcí SmartWatch 3 se aktivuje, až po spárování s chytrým telefonem, ale například hudbu si můžete pouštět bez nutnosti spárování, pokud jí máte uloženou v hodinkách, které mají 4GB interní paměť. Zároveň musím zmínit, že hodinky jsou vodě odolné.

Hodinky Sony SmartWatch 3 výbava:

Sony SmartWatch 3 operační systém:

SmartWatch 3 mají Google Android Wear operační systém vytvořený pro chytré hodinky.

Sony SmartWatch 3 displej:

Hodinky mají 1,6″ palcový dotykový displej s rozlišením 320×320 pixelů.

Sony SmartWatch 3 výkon:

SmartWatch 3 pohání čtyřjádrový procesor s frekvencí jádra 1,2GHz, což je na chytré hodinky nadstandardní vybavení, ale horší je to s 512MB operační pamětí. Čekal bych, že když už dají do hodinek čtyřjádrový procesor, tak dají i 1GB RAM.

Sony SmartWatch 3 kapacita:

Interní kapacita hodinek je 4 GB, bez možnosti přídavné kapacity pomocí microSD karet.

Sony SmartWatch 3 výdrž

Jako u všech chytrých hodinek i u těchto je to s výdrží špatné hodinky mají baterii s kapacitou 420mAh, což je cca 2dny výdrže.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup