Nová Windows Phone hra: Timberman

Nová Windows Phone hra: Timberman

Představuji vám novou hru pro Windows Phone s názvem Timberman jedná se graficky o velice podobnou hru, jako je FlappyBird. Zakládá si tedy na jednoduchosti vzhledu a tím má i své osobní kouzlo, ale zároveň má velice těžkou časem hratelnost,

Princip hry Timberman

Hra je založená na kácení stromu, vy jste dřevorubec, který má za úkol pokácet strom. Ze začátku je hra velice snadná vy kácíte a vyhýbáte se větvím, které vás mohou zabít. Postupem času se hra, ale zrychluje a je mnohem náročnější. Cílem je získat co nejvyšší úroveň a pokácet co nejvíce bodů. Následně se vám zobrazí tabulka statistik s vašimi předchozími největšími úspěchy a tím vás hra motivuje se neustále zlepšovat.

Timberman ovládání

Ovládání je velice jednoduché, ale je zapotřebí obou rukou, poněvadž hru ovládáte pravým i levým palcem a tím měníte stranu kácení stromu a vyhýbáte se větvím.

Cena hry Timberman

V základu je Timberman ke stažení zdarma, pokud ale budete chtít odstranit ze hry reklamy bude vás to stát 20kč a také pokud by vám nestačil základní panáček a chtěli byste další tak charaktery/postavy stojí 20Kč.

YouTube Preview Image

 

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup