Jak nastavit vlastní pozadí ve Windows Phone 8.1

Jak nastavit vlastní pozadí ve Windows Phone 8.1?

Jednou z novinek Windows Phone 8.1 je možnost vlastního pozadí na úvodní obrazovce s dlaždicemi. Nejedná se o nic převratného, ale díky této funkci si váš chytrý telefon ještě více přizpůsobíte sobě. Osobně se mi tato funkce velice líbí a váš telefon je pak jedinečný a originální.

Vlastní pozadí ve Windows Phone 8.1

Podmínkou, aby pozadí bylo vidět jsou průhledné dlaždice. Dnes již spousta aplikací, včetně těch od Microsoftu mají průhlednou dlaždici, takže je na ní pozadí vidět. Bohužel, ale né všechny dlaždice jsou průhledné například: Video, Fotky,Lidé, Hry, OneNote, Office, atd. mají stále své pozadí a vaše na nich tedy není vidět, ale zde to uzpůsobit, tak aby například objekt na vašem pozadí byl na pravé části displeje a vy tyto neprůhledné dlaždice dáte na levou stranu. Výběr vhodného obrázku na pozadí není nic snadného, protože je důležité vnímat mnoho faktorů. Hlavním faktorem je čitelnost názvu dlaždic na slunci, ale i ve tmě, takže osobně doporučuji obrázek třeba tmavého moře ten je naprosto ideální v kontrastu s bílými názvy dlaždic.

Návod: jak nastavit vlastní pozadí

  1. Jděte do nastavení a hned nahoře je Úvodní obrazovka/motiv ťukněte na to.
  2. Zde máte možnost Vyberte fotografii/obrázek ťukněte na to.
  3. Vybírat můžete ze svých alb, nebo z Facebooku, či OneDrive
  4. Po vybrání obrázku a kliknutí na něj se vám zobrazí možnost vybrat, si jaká část má být pozadí.
  5. Následně potvrdíte a máte vlastní pozadí úvodní obrazovky.
YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup