Jak zvýšit kapacitu GB na OneDrive

Jak zvýšit kapacitu GB na OneDrive

Dnes vám poradím, jak si zvýšit vaší kapacitu na cloudovém úložišti od Microsoftu OneDrive, dříve Skydrive. OneDrive získává stále větší popularitu a využívá ho, čím dál více uživatelů, kromě majitelů chytrých telefonů s operačním systémem Windows Phone, kde OneDrive hraje důležitou roli, při automatickém sdílení fotek na OneDrive a synchronizací se složkou OneDrive v počítači, tak se dostává do popředí i u dalších systémů.

Jaká je kapacita úložiště na Onedrive?

Aktuálně je základní kapacita pro nově registrované 15GB, do nedávno to bylo pouze 7GB. Microsoft tuto kapacitu zvýšil, aby dohnal konkurenci, jako je Google Drive.  Pokud, ale jste si vytvořili účet už dříve, ještě když OneDrive byl Skydrive, tak máme bonus 10GB za věrnost a vaše základní kapacita je 25GB.

Jak zvýšit kapacitu svého úložiště na OneDrive?

1.Složka fotoaparátu +3GB

Pokud máte chytrý telefon s Windows Phone, tak máte navíc zdarma +15GB kapacity, jako bonus. Tento bonus je pojmenován, pro složku Fotoaparátu, tedy fotografií, které se nahrávají automaticky pokud tak máte nastaveno vašeho telefonu na OneDrive, tedy vaše kapacita místo 15GB základu je nyní 30GB.

2. Doporučení +5GB

Microsoft udělal obdobný tah, jako kdysi Dropbox, který odměňuje za přivedení uživatelů a u OneDrive je to nyní také. Prostřednictvím vašeho jedinečného odkazu, přes který se zaregistruje nový uživatel OneDrive získáte vy, ale i on navíc zdarma 0,5GB. Takto jde si získat navíc zdarma až 5GB kapacity. Návod, jak získat odkaz na doporučení naleznete ZDE.

3. Zaplacením

Pokud vám nestačí základní kapacita vašeho úložiště, tak Microsoft nabízí možnost dokoupení GB za peníze na 1rok. Přijde vám, speciální kod, který zadáte v správě vašeho účtu a připíše se vám zaplacená kapacita po dobu 1ROKU.

Placené nabídky navýšení kapacity OneDrive:

  • +100GB za 46Kč měsíčně
  • +200GB za 92Kč měsíčně
YouTube Preview Image

 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup