Windows Phone nejlepší aplikace pro úpravu fotek

Windows Phone nejlepší aplikace pro úpravu fotek

Windows Phone je na vzestupu a i stoupá počet aplikací ve Windows Phone Store a já se rozhodl vybrat pět aplikací, které jsou podle mého názoru jedny z nejlepších pro úpravu fotek, které jsou aktuální na Windows Phone dostupné. Díky těmto aplikacím zjistíte, že i na mobilu jde kvalitně upravovat fotky a vylepšovat je, či dokonce měnit k nepoznání od původní verze různými efekty.

Top 5 nejlepších WP aplikací na úpravu fotek:

1. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express byl uveřejněn nedávno a hned se stal takřka nejlepší aplikací pro Windows Phone v úpravě fotografií. Nabízí mnoho nástrojů: od klasických filtrů, odstranění červených očí, přidání rámečku. Hlavní výhodou této aplikace je možnost přizpůsobení většiny faktorů u fotografie:jas,kontrast, stíny, barvy, zostření, atd. Více se o aplikaci můžete dočíst v samotném článku: ZDE.

Ukázka upravené fotografie v Adobe Photoshop Express:

Adobe Photoshop Express úprava fotek

Adobe Photoshop Express je v základní verzi ZDARMA, dokoupení prémiového balíčku stojí 40Kč STAHOVAT MŮŽETE ZDE

2.PicSketch

PicSketch je super aplikace, která umí s fotkami opravdu zázraky má spoustu filtrů, které udělají z vaší fotografie kresbu a na výběr je opravdu z mnoha filtrů. Dále si můžete vybrat i podklad kresby, jaký druh papírů jsou různé materiály a barvy. V neposlední řadě jsou v aplikaci dostupné různé spirály, díky kterém bude třeba jedna část fotografie normální a další kreslená, což vytvoří velice zajímavý dojem z výsledku.

Ukázka upravené fotografie v PicSketch:

Úprava fotek v PicSketch

PicSketch má dvě verze jednu ořezanou zdarma ZDE a druhou plnou verzi za 40Kč ZDE, osobně doporučuji investovat těch 40Kč a zakoupit plnou verzi se všemi dostupnými funkcemi.

3.Phototastic

Phototastic je aplikace určená především pro tvorbu koláží,ale má 3 základní možnosti na výběr: koláž,obyčejná úprava fotky, fotka s přidáním rámečku. Pokud si vyberete koláž máte následně na výběr z mnoha různých možností, jestli ze dvou, či tří fotek a jak uspořádané. Po vložení fotek do koláže si je můžete pomocí filtrů a úprav plnohodnotně upravit, dle obrazu svému. Následný výtvor můžete uložit do telefonu ve vysoké kvalitě, či hned sdílet na sociální sítě. Zajímavou funkcí je, že můžete si výtvor dát rovnou na zamykací obrazovku systému.

Ukázka upravené fotografie v Phototastic:

Úprava fotek v Phototastic

Phototastic má také dvě verze jednu ořezanou zdarma ZDE a druhou plnou verzi za 40Kč ZDE, osobně doporučuji investovat těch 40Kč a zakoupit plnou verzi se všemi dostupnými funkcemi.

4.MagicPhotos

MagicPhotos je velice zajímavá aplikace svou jednoduchostí a přitom má originální nástroje na úpravu fotek, které měníte jednoduše posouváním prstu. MagicPhotos umí odstranit barvy z fotky, udělat fotografii kreslenou, velice zajímavý nástroj je Cartoon udělá originální výtvor, umí fotu rozmazat a také udělat jí v pixelech čtverečkovou. Nejzajímavější funkcí této aplikace, je ale možnost odstranění předmětů z fotek, kterou uvidíte na ukázce níže.

Ukázka upravené fotografie v MagicPhotos:

Úprava fotky v MagicPhotos

MagicPhotos stojí 30Kč, ale má možnost vyzkoušení aplikace zdarma a rozhodnout se zda, si zakoupíte plnou verzi STAHOVAT MŮŽETE ZDE

5.Photofunia

Aplikace Photofunia je mobilní verze stejnojmenné internetové stránky. Pro práci s touto aplikací musíte být připojeni k interntu. Aplikace slouží spíše pro vtípky a různé vtipné úpravy fotek a přidávání do dostupných efektů, kterých je aktuálně 400 v různých kategoriích. S touto aplikací si užijete spoustu zábavy a pobavíte s ní mnoho přátel.
Ukázka upravené fotografie v Photofunia:

Úprava fotek v Photofunia

Photofunia je zcela zdarma STAHOVAT MŮŽETE ZDE

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup