Windows Phone hra Total Defense 3D recenze

Windows Phone hra                  Total Defense 3D

Představuji vám novou hru pro Windows Phone Total Defence 3D. Jedná se o velice pěkně propracovanou hru, která potěší všechny majitele chytrých telefonů s Windows Phone 8/8.1.  V článku se dozvíte hardwarové požadavky hry, její cenu a především dojmy ze hry.

Windows Phone Total Defense 3D recenze

Po spuštění hry se zobrazí základní menu a stačí kliknout play, pokud máte zkušební verzi máte dostupnou pouze planetu Zemi v plné verzi další planety. Celkově se hra odehrává na čtyřech planetách a má celkem 22 misí.

Grafika hry je v 3D a světy jsou velice propracované pomocí tažení prstů můžete měnit úhel i pohled. Princip hry je velice jednoduchý již podle názvu Total Defense lze poznat, že budete něco bránit. Ve hře bráníte svou základnu před 12 vlnami útoků protivníka z mnoha stran.  Vytváříte obranný val z raketometů, kulometů atd, tak aby nepřítel neměl šanci se přiblížit k základně a ničit jí. Pokud váš nepřítel zničí život základny a vjede do ní více nepřátelských jednotek, tak jste prohráli.

Hra je velice skvěle hratelná a chytlavá. Na hře je velice zábavné neustálé vylepšování a zvyšování hodností obranných strojů (raketometů, laserů, kulometů) a následně i jejich vylepšování arsenálu, kdy mají potom mnohem větší palebnou sílu.

Po úspěšném dokončení každé mise si zlepšujete vaše dovednosti (skills). Hra mě velice bavila a mohu jí bez problému každému doporučit.

Windows Phone Total Defense 3D požadavky:

  • Windows Phone 8/8.1
  • kapacita 38MB
  • RAM minimálně 512MB

Windows Phone Total Defense 3D cena:

Cena je krásných 40Kč a výhodou je možnost vyzkoušet hru zdarma, kdy si stáhnete hru do telefonu a můžete si zahrát a vyzkoušet prvních 6 misí a následně se rozhodnout zda koupíte plnou verzi hry. Výhodou je, že pokud zakoupíte hru jednou můžete jí nainstalovat na Windows Phone telefon nebo tablet s Windows nebo počítač.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup