Amazon Fire Phone 3D prostředí

Amazon Fire Phone 3D prostředí

Amazon představil před pár dny svůj první chytrý telefon Fire Phone s velice originálním 3D prostředním. Právě prostřední je z hlavním lákadlem tohoto chytrého telefonu, který nepatří hardwarově mezi mobilní špičku, ale má spoustu předností, které zákazníci jistě ocení.

Jak funguje v Fire Phone 3D prostředí

Základem 3D prostředí Fire Phone jsou přední kamery. Amazon Fire Phone má 5 předních kamer, z toho jedna je určená pro klasické video hovory a focení a zbylé čtyři jsou určené právě k spolu práci s 3D prostředím.  Díky těmto kamerám se mění hloubka 3D prostředí a pohybováním telefonu například náklonem atd. můžete prohlížet třeba internetové stránky a nebudete muset pro posouvání využívat prsty, ale stačí telefon naklonit.

3D prostředí vytváří dynamickou perspektivu, která je opravdu skvělá a nejvíce jí oceníte při hraní her, kdy hry vypadají reálně a doslova vás vcucnou dos svého příběhu. Prostředí v Fire Phone přizpůsobuje hru podle vaší vzdálenosti od telefonu a to dodává kromě 3D efektu i realističnost.

3D efekt je využit také pro obrázky a fotografie, které vypadají zcela reálně, jakoby před vámi opravdu byly. I zamykací obrazovka telefonu je v 3D.

Je třeba říci, že tuto 3D funkci má aktuálně dostupných jen pár aplikací od Amazonu a telefon jede na upraveném Androidu, takže se nemusíte bát, že přijdete o klasické aplikace.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup