Windows Phone hra Angry Birds Epic

Windows Phone hra

Angry Birds Epic

Rád bych vám představil novou hru od světoznámé společnosti Rovio, která stojí za vývojem jedné z nejpopulárnější hry napříč všemi mobilními platformami Angry Birds. Nová hra se jmenuje Angry Birs Epic, ve Windows Phone Store jí naleznete pod zkráceným názvem Epic. Nyní vám jí blíže představím.

Angry Birds Epic je pro chytré mobilní telefony s operačním systémem Windows Phone ZDARMA.  Velikost instalačního souboru je 60MB, ale po prvním spuštění se velikost zvýší kvůli stažení zvuků atd.

Princip Angry Birds Epic

Hlavními hrdiny v Epic jsou samozřejmě ptáci a prasata, která v úvodním videu ukradnou ptákům vajíčka a i jednoho z nich a vaším úkolem je samozřejmě osvobodit uneseného a získat zpátky vajíčka.

Ve hře není žádné střílení z praku, jako u klasických Angry Birds, ale jedná se  o RPG hru, která mi velice připomíná principem a stylem ovládání stolní počítačovou hru Heroes of Magic. Po spuštění hry se vám zobrazí mapa světa a cesta (start-cíl) na které se před vámi vždy objeví nová vlaječka, což značí souboj po kliknutí na vlaječku se zobrazí náročnost souboje a kliknutím na překřížené meče souboj spustíte.  V souboji proti sobě vidíte ptáky na levé straně a nepřátele prasata na pravé. Styl souboje je velice jednoduchý kliknete prstem na ptáka a tahem táhnete na prase na které chcete zaútočit a pustíte. Následně pták zaútočí na vámi vybrané prase. Dále ve hře po osvobození uneseného ptáka budete hrát i za něj a budete mít tedy možnost si vybrat, který z nich zaútočí s tím, že osvobozený pták je čaroděj a jeho útok způsobí škodu všem prasatům v boji. Boj probíhá, jako šachová partie vy máte tah a následně útočí prasata a takhle dokola, dokud někdo nevyhraje.

Hodnocení hry Angry Birds Epic

Hraje je stejně, jako klasické Angry Birds velice chytlavá a občas při jejím hraní ztratíte i pojem o čase. I když by jste si mohli po chvíli hraní myslet, že vás hra přestane brzy bavit, poněvadž pořád hrajete souboje s prasaty, tak jste na omylu hra vás bude celou dobu velice bavit a při zvyšování vašeho levelu se neustále objevují nové možnosti, díky kterým bude hra vždy zábavná od začátku, až do konce hraní.

Jediné co mě na hře štve je neustálé pomalé načítání, možná že je to hardwarovým výkonem telefonu a na výkonnějších telefonech bude načítá rychlejší, ale  po nějaké době je to velice otravné. Hra se načítá před soubojem, i po souboji k zobrazení mapy.

YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE

nebo

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup