NoLimit Webhosting na SSD discích od Wedosu

NoLimit Webhosting na SSD  Wedos

Rád bych vám představil aktuální akci největší české webhostingové společnosti Wedos, který neustále zkouší nové věci a nyní nabízí všem zákazníkům, kteří si pořídí nový webhosting NoLimit mnoho zajímavých věcí, které opravdu stojí za vyzkoušení.

1.Webosting bez omezení na SSD discích

Hlavním lákadlem je nyní, že každý nový webhosting pojede na serverech s SSD disky, místo klasických pevných HDD disků.  Díky čemuž budete mít opravdu vysoký výkon u webhostingu a časem se ukáže, jestli tuto variantu Wedos nebude aplikovat v budoucnu při výměně starších serverů u všech.

2.Doména .EU ZDARMA

Dále, jako dárek pokud budete mít zájem dostane ZDARMA k webhostingu .EU doménu s roční registrací. Samozřejmě si jí pak budete moci prodloužit za stávající ceny.

3.Bonus za přechod od konkurence

V neposlední řadě, pokud máte aktuálně zaplacený webhosting u konkurenčních firem a budete se chtít přestěhovat k Wedos, tak vám dají jako bonus až 2 roky webhostingu zdarma, podle toho do jaké doby máte zaplacený webhosting u konkurenční firmy.  Tedy jednoduše řečeno dostanete ZDARMA DVOJNÁSOBEK zbývajícího období které vám zbývá u konkurenční firmy.

4. Zdarma 5GB na Wedos Disku pro zálohu

Každý zákazník, který si objedná webhosting NoLimit dostane zdarma 5GB místa na Wedos Disku, kam si může zálohovat obsah a data svých stránek. Pokud vaše stránky jedou na redakčním systému například Wordpess existují plugginy, které budou vaše stránky sami automaticky zálohovat na Wedos Disk a vy se nemusíte o nic starat.

5. Bezkonkurenční cena

Wedos nabízí nadstandardní služby za bezkonkurenční cenu. Webhosting vás vyjde na rok na 363Kč, což je 30,25KČ měsíčně s DPH.

Více informací naleznete na stránkách Wedos:  ZDE

 

 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup