Novinky v Apple iOS 8

Novinky v Apple iOS 8

Rád bych vám představil novinky v novém mobilním operačním systému iOS 8 od Apple, který byl představen nedávno a je nyní dostupný zatím pro vývojáře. Oproti předchozí verzi systému došlo k mnoha změnám a iOS 8 je plný novinek a vylepšení. 

Dá se říci, že Apple touto verzí systému trochu ukázal, jakým chce jít směrem a to maximálnímu propojení a komunikace iPadu, iPhone a také klasických Deskopových Mac počítačů a Macbook notebooků.

iOS 8 práce s fotografiemi

Veškeré fotografie a jejich úpravy budou nahrány do vašeho iCloud Photo Library adresáře a budou ihned dostupné i na počítačích Mac, tak i na iPadech. Také dostala mnoha vylepšení samotná foto aplikace a jsou dostupné nové filtry a editační nástroje.

iOS 8 psaní zpráv

Takřka kompletně byla předělána aplikace zprávy a nyní je mnohem více multimediální můžete posílat krátká videa, dělat skupinové chaty z přáteli, posílat fotografie a navzájem mezi sebou sdílet svou aktuální polohu. Takže budete vědět, například, že se zrovna váš kamarád nachází nedaleko vás a můžete si s ním jít popovídat.

iOS 8 nová klávesnice

iOS 8 se může chlubit nejchytřejší klávesnicí na světě a klávesnice dostala největší změny od prvního iPhone.  Klávesnice dokáže předpovídat, co pravděpodobně chcete zrovna odepsat a nabídne vám co nejrelevantnější nabídku. Klávesnice se učí z předchozích konverzací a tak se zcela přizpůsobuje čistě vaší osobě.  Důležité je říci, že se vše děje čistě ve vašem iPhone, takže nedochází k posílání vašich zpráv do Apple.  Tato funkce je dostupná aktuálně v 14 zemích, bohužel Česká republika mezi nimi není.

iOS 8 Rodinné sdílení

Apple nyní se snaží více zacílit i na rodiny, jako celek a nabízí nyní obrovské možnosti v vzájemném sdílení. Můžete vytvářet rodinná fotoalba z fotek všech členů vaší rodiny z různých Apple zařízení. Můžete mít rodinný kalendář a akcemi a upozorněními, který bude dostupný pro všechny členy vaší rodiny. Lze také sledovat aktuální polohu všech členů rodiny a co je především velký přínos pro rodiče pokud bude chtít dítě zaplatit na iTunes, či AppStore cokoliv skrze platební kartu, například tátovi se na mobilu zobrazí informace, že jeho dítě chce utratit tolik a tolik peněz za určitou aplikaci a on požadavek odmítne nebo potvrdí a dojde k nákupu.

iOS 8 Synchronizace iPhone, iPad a Mac

Nový iOS 8 a nový Mac OS Yosemite spolu dokonale spolupracují. Například začnete psát dokument nebo email na iPhone než vým nastartuje Mac a pak během chvíle můžete v psaní pokrčovat už na Macu. Propojení mezi zařízeními je tak daleko, že pokud vám někdo bude volat na iPhone a vy budete zrovna sedět u Macu tak se vám zobrazí na displeji informace o příchozím volání a vy ho můžete odmítnout, či přijmout aniž byste museli jít pro iPhone.  Zároveň můžete skrz váš Mac i volat z iPhone aniž byste ho měli u sebe.  Samozřejmostí jen možnost psaní i SMS zpráv skrze Mac a iPad.

Video z představení iOS 8: 

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup