Asus Transformer Book V hybrid

Asus Transformer Book V

Společnost Asus představila nástupce řady Transformer. Každý člen této řady se mohl pyšnit, že se dokáže proměnit minimálně ve dvě zařízení, ovšem nyní Asus s Transformer Book V, kdy v tomto názvu V podle všeho značí římskou číslici pět,  neboli Asus Transformer Book V je pět zařízení v jednom.  Sice se dá říci, že se Transformer Book V dokáže proměnit pouze ve tři a to: 1)  chytrý telefon, 2)tablet, 3) notebook. Jinže nabízí duální operační systém (Android, Windows 8.1) a díky tomu si můžete vybrat zda chcete aby se vám na tabletu, či notebooku načetl Android, nebo Windows a díky tomu je tu 5 zařízení v jednom.

Asus Transformer Book V zařízení

  1. chytrý telefon s Android operačním systémem
  2. tablet s Androidem
  3. tablet s Windows 8.1
  4. notebook s Windows 8.1
  5. notebook s Androidem

Asus Transformer Book V operační systém

Transformer Book V má dva operační systémy jeden je Windows 8.1 a druhý je Android. U chytrého telefonu není možné měnit systém je pouze volba Android, oproti tomu u tabletu a notebooku si můžete volit mezi Androidem a Windows 8.1, který operační systém má být nabootován.  Můžete tak využít maximální potenciál obou systémů. Například Windows, využívat na práci a Android na zábavu.

Asus Transformer Book V parametry

1) Asus Transformer Book V chytrý telefon

Operační systém Android
Displej IPS HD s úhlopříčkou 5 palců
Procesor: 4 jádrový Intel Athom
Operační paměť (RAM) 2GB
Kapacita Až 64GB
Přední kamera 2MP
Zadní kamera 8MP
Kapacita baterie 2550mAh
Tloušťka 11mm
Váha 140g

2) Asus Transformer Book V tablet/notebook

Operační systém Android /Windows
Displej  IPS HD s úhlopříčkou 12,5 palců
Procesor: Next Gen Intel Core
Operační paměť (RAM) 4GB
Kapacita SSD 128GB + HDD 1TB
Kapacita baterie 28Wh

Závěr

Osobně si myslím, že tento výrobek má potenciál na trhu uspět bude, ale velice záležet na hodně věcech například, jakou nasadí Asus cenu a jak dobře propracuje funkčnost obou systémů (Android/Windows). Jsem zvědav na jakou skupinu zákazníků bude tento produkt cílen, protože na klasickou práci na notebooku z mého osobního hlediska je úhlopříčka displeje 12,5″ palců prostě malá.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup