Nová aplikace Email.cz pro Android

Nová aplikace Seznam Email.cz

Seznam Email je nejpožívanější emailová služba v České republice a je jasnou jedničkou na trhu. Podle nedávných statistik přístup do schránky přes mobilní internet začíná dotahovat klasický desktop. Proto se Seznam začal více zajímat o mobilní služby a svým uživatelům nabídnout mnohem komfortnější přístup do svých emailových stránek, nežli přes mobilní verzi v prohlížeči telefonu.

Nová aplikace Email.cz nabízí oproti mobilní verzi stránek mnoho výhod. Nejvíce oceníte asi offline dostupnost starších příchozích emailů, které si tak můžete pročítat i bez připojení k internetu. V samotné aplikaci lze zobrazit i přílohy emailů, jako jsou dokumenty a obrázky. Nemusíte se bát o bezpečnost vašich dokumentů, stačí nastavit PIN k aplikaci, aby se do ní nikdo jiný nedostal.

Samozřejmostí Email.cz aplikace jsou standardní funkce, jako posílání a příjímání emailů, pokud je dostupné připojení k internetu. Emaily můžete pro snadnější procházení přesunovat do složek a označovat tagy.

Aktuálně je dostupná aplikace pouze pro Android a to zdarma ke stažení z Google Play: ZDE

 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup