Chytrý náramek Samsung Activity Tracker

Chytrý náramek Activity Tracker

Jedná se o chytrý náramek ke sledování vaší tělesné denní aktivity a vašeho spánku. Náramek je doplněk k chytrým telefonům Samsung Galaxy  třídy S. Oproti například chytrým hodinkám, či dalšímu chytrému náramku od Samfungu FitGear tento nemá žádný displej a veškeré informace jsou zobrazovány skrze panel pěti diod. Diody ukazují například stav baterie, příchozí zprávu, volání atd.

K správnému chodu náramku Activity Tracker potřebujete již zmíněný telefon od Samsungu, aby mohlo dojít ke spárování prostřednictví Bluetooth. Následně je třeba stáhnout speciální aplikaci z Google Play, kde budete vidět všechny vaše statistiky a budete moci různě náramek nastavovat.

Dá se říci, že náramek Activity Tracker má dva režimy denní, kdy počítá kroky a spálené kalorie a druhý noční, kdy hlídá kvalitu a délku vašeho spánku. Vše se pak zobrazí v mnoha grafech a tabulkách a můžete si nastavovat denní limity například kolik musíte splnit kroků, jak dlouho byste měli spát a spoustu dalších věcí.

Activity Tracker není žádný univerzální pomocník, ale dělá přesně co má a díky jeho miniaturním rozměrům ho můžete nosit buďto na ruce s řemínkem a nebo si ho připnout k oblečení, pokud by vám při pohybu na ruce vadil.

Cena náramku Activity Tracker je na oficiálním eshopu Samsungu 2398Kč. 

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup