Nokia Lumia 930 recenze

 Nokia Lumia 930 recenze

Nokila představila svou novou vlajkovou loď Nokii Lumii 930. Ta jako jedna z prvních bude mít nový operační systém Windows Phone 8.1. Dá se říci, že Lumia 930 je evropským dvojčetem a americké verze Nokia Lumia Icon. Telefon je velice kvalitně zpracován a není tvořen plastem, jako většina Lumií. Nokii Lumii budete moci nabíjet bezkontaktně díky jejím karbonovým zádům.

Lumia 930 se bude prodávat ve více barevných provedeních: 

  • zelená
  • oranžová
  • černá
  • bíla

Nokia Lumia 930 parametry:

Operační systém

Stejně, jako všechny telefony z řady Lumia bude mít i Lumie 930 operační systém Windows Phone. Přesně řečeno nový operační systém Windows Phone 8.1, který bude dostupný pro ostatní telefony s aktuálně Windows Phone 8, až v letních měsících.

Displej

Lumie má AMOLED kapacitní displej s úhlopříčkou 5 palců.  Rozlišení displeje je 1920x1080px, což je FULL HD. Samotný displej chrání před poškrábáním, či prasknutím nové ochranné sklo Corning Gorilla Glass 3.

Výkon

Nokia Lumia 930 má čtyř jádrový procesor Krait 400 s frekvencí 2GHz s grafickým čipem Adreno 330 . Dále operační paměť má kapacitu 2GB RAM.

Paměť/kapacita

Nokia Lumia 930 bude dostupná pouze s 32GB interní pamětí, bez možnosti přídavné paměťové karty, což je dost škoda a pro mnoho lidí největší slabina tohoto telefonu. Nutno brát v potaz, ale dostupná GB zdarma na OneDrive( dříve SkyDrive)

Fotoaparát/kamera

Primární kamera, neboli zadní má úžasných 20 mega pixelů a umí nahrávat video v 1080p (Full HD)  kvalitě.

Sekundární kamera, tedy přední kamera má 1,2MP a umí nahrávat video v HD kvalitě, což oceníte především při komunikaci prostřednictvím Skype.

Nokia Lumia 930 výdrž

Kapacita baterie činní 2420mAh, což zajišťuje maximálně 432 hodin v pohotovostním režimu, nebo 75 hodin přehrávání hudby.

Nokia Lumia 930 cena

Cena by měl být více než konkurence schopná a oproti konkurenčním značkám mnohem nižší, počítá se s cenou okolo 15 000Kč.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup