Windows Phone zdarma

Windows Phone zdarma

Možná vám název tohoto článku „Windows Phone zdarma“ přijde, jako bláznovství, či až šílenství, aby operační systém od Microsoftu byl zdarma.Ovšem opravdu je tomu tak a jedná se o pravdu. Microsoft se zalekl konkurenčního boje na poli levných chytrých telefonů a z důvodu, že Microsoft si za svůj systém účtoval poplatek nějakých 500Kč ta každý mobilní telefon, tak se moc výrobců mobilních telefonů nehrnulo pro vývoj telefonů s Windows Phone.  Díky tomu, že bude nyní zdarma by Microsoft rád prorazil na Indickém a Asijském trhu, kde jsou doménou neznačkové levné telefony.

Dalším možným vysvětlením je, že 90% všech prodaných chytrých telefonů s operačním systémem Windows Phone je od Nokie a ta nyní patří právě Microsoftu, takže nebude platit sám sobě.

Osobně se trochu obávám, aby nedošlo ke stejnému problému, jako u Androidu, poněvadž chytrý telefon s Androidem vyrábí kde kdo a většinou se jedná o šunty.  Windows Phone je aktuálně velice dobře vyladěný systém stejně jako iOS od Apple právě protože je vyladěn na určité HW parametry, které musí výrobci telefonů dodržovat. Díky tomu se majitelé Windows Phone mnohonásobně méně setkají se spadnutím aplikace, či hry a také velkým kladem je, že při mnohem menším hardwarovém vybavením dokáží Windows Phone telefony být stejně výkonné, jako Android telefony s lepším hardwarem.

Velkým kladem je větší konkurence schopnost. Díky tomu, že výrobci nebudou muset odvádět Microsoftu poplatek budou moci vyrábět výkonnější telefony za stejnou cenu a nebo stejně výkonné telefony za menší cenu.

Jak Windows, tak Windows Phone bude Microsoft dávat zdarma výrobcům tabletů a chytrých zařízení do velikosti obrazovky 9″ palců. Pokud bude mít tablet 10″ palců stále bude muset platit za systém poplatek.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup