Google aplikace pro Windows Phone

Google aplikace pro WP

Jak je známo Google se zrovna nehrne na vývoj aplikací, pro Windows Phone a tím výrazně zaostává za iOS, či Androidem, co se týče Google služeb a právě proto jsou majitelé Windows Phone chytrých telefonů rádi za každou aplikaci, kterou pro ně Google udělá, i když jich je pramálo. Rád bych vám představil aplikaci s názvem „Google“ , aplikace nabízí Google vyhledávač.

Aplikace je velice snadná po spuštění se vám zobrazí logo Google kolonka pro napsání hledaného slova. Ovšem co mnoho lidí ocení je možnost hlasového vyhledávání, kdy můžete hledané slovo, či frázi prostě říci a Google si to převede do textu a vyhledá.  Také se můžete přihlásit nahoře vlevo ke svému Google účtu.

V nastavení aplikace si můžete nastavit zda chcete bezpečné vyhledávání (ocení rodiče malých dětí, které se pak nedostanou na nevhodné stránky, či obrázky), dále „Moje poloha“ díky ní může Google výsledky ještě více zpřesnit s ohledem, kde se zrovna nacházíte. Další možností je nastavení Historie vyhledávání, pokud jí necháte zaplou Google při zadní prvních písnem do vyhledávání vám ukáže již dříve hledaná slova s těmito písmeny a ušetříte si tím čas.

Po zobrazení výsledku vyhledávání můžete v dolní liště přepínat mezi výsledky vyhledávání v podobě Webů, Obrázků,Zpráv  a videí.

Aplikaci hodnotím velice kladně, je rychlá přehledná a dělá přesně, co od ní člověk očekává.

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE


Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup