Windows Phone hra flappy bird ke stazeni

Windows Phone hra flappy bird

Flappy Bird je fenomén dnešní doby v mobilních hrách. Z ničeho nic se takřka přes noc stala aktuálně nejhranější hrou napříč operačními systémy. Autorovi této hry zobrazování reklamy ve hře vydělávalo každý den 1 000 000Kč. Ovšem kromě tisíců příznivců této hry si stejně rychle našla i stovky odpůrců a kritiků, že hra je až moc podobná dřívějším hrám jiných tvůrců například Mariu. Kromě toho hra je strašně návyková a dokáže v člověku vyvolat velké emoce. Osobně jsem hru hrál několik minut a opravdu dokáže člověka vytočit, když s ptákem narazí jednu bránu od svého nového rekordu. To jsou jedny z důvodů, proč autor této hry jí oficiálně stáhl z Apple Store a Google Play tímto krokem se popularita hry a šílenství okolo této hry zvedlo ještě mnohonásobně více. Možná to byl autorův cíl.

Hra je v mnoha provedeních dostupná i na Windows Store od různých autorů vybral jsem pro vás jednu z nejpovedenějších verzí, která je zdarma. Hra se hraje velice „snadno“ stačí ťukat prstem na displej a tím vznášet ptáčka. Ovšem není to rozhodně tak snadné, jak se na první pohled zdá být a člověk musí časem přijít na způsob, jak správně a bez naboření projít „branky“ které brání v letu.

YouTube Preview Image

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup