Nové hodinky Samsung Gear 2

 Nové hodinky Samsung Gear 2

Samsung představil na celosvětově největším mobilním veletrhu WMC 2014  nové chytré hodinky Samsung Gear 2, které jsou o poznání lepší nežli jejich předchůdce Samsung Gear.

Samsung Gear 2 tělo

Na těchto hodinkách nenaleznete žádný plast, pouze čistý kov, který dodává hodinkám na exkluzivitě a luxusu. I přes kovové tělo má Gear 2 hmotnost pouze 68g.  Výhoda Gear 2 oproti původní verzi je možnost měnit pásek, který je dostupný v mnoha provedení a také přední modní firmy se již nabízejí, že budou pro Samsung Gear 2 vyrábět své luxusní pásky.

Samsung Gear 2 parametry

Displej

Jedná se o SUPER AMOLED s úhlopříčkou 1,63″ palce a rozlišením 320x320pixelů, což je dostačující.

Výkon

O výkon v Samsung Gear 2 se stará dvoujádrový procesor na frekvenci 1GHz, což zajišťuje naprostou svižnost hodinek. A údajně 512MB operační paměť (RAM)

Fotoaparát

Samsung Galaxy Gear 2 má oproti svému předchůdci zabudovaný fotoaparát již v sobě a né na náramku. Podle dostupných informací má fotoaparát 2MP.

Senzory

  • měřič tepu
  • pedometer (krokoměr)
  •  možnost měřit spánek a stres
  • akcelerometr
  • gyroskop

Systém a aplikace

Hodinky mají operační systém Tizen  a spolupracují s přibližně s 12 chytrými telefony Android od Samsungu. Instalace aplikací je možná přes Samsung Apps, přes tento obchod si také budete muset stáhnout aplikaci, která vám zajistí komunikaci hodinek s vaším telefonem, který musí být ovšem podporovaný jinak to nepůjde.

 Výdrž

Výdrž hodinek by měla být 2-3 dny. Je to o poznání lepší nežli u první verze Gear, ale stále je na čem zapracovat.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup