Nový Apple iPad Air (5 generace)

Nový Apple iPad Air (5 generace)

Apple, jak je tomu zvykem v Říjnu představuje každoročně své novinky a tak tomu bylo i tento rok a včera představil spoustu novinek a jednou z nich je pátá generace iPadu s názvem iPad Air. iPad je stále nejprodávanějším tabletem na světě a nejspíše tomu ještě nějakou dobu tak bude i přes zaplavený trh androidními tablety různých kvalit.

Novinky v Apple iPad Air:

Již z názvu lze vyvodit, že došlo ke změně vzhledu a to o snížení hmotnosti na krásných 469g a především k ztenčení šířky na neuvěřitelných 7,5mm.  Samozřejmostí je RETINA displej s úhlopříčkou 9,7″ palců a rozlišením 2048×1536.  Stejně, jako iPad mini 2 i Apple iPad Air má v sobě nový Apple A7 čip s 64bitovým procesorem s M7 koprocesorem pro zpracování dat ze senzorů. Nyní se podíváme na kamery přední kamera pojmenovaná FaceTimeHD kamera, podle svého využívání při volání přes populární FaceTime program má 1,2MP fotoaparát a z názvu lze také odvodit, že umí nahrávat v HD kvalitě, tedy 720p. Zadní kamera s názevem iSight je samozřejmě lepší má 5MP fotoaparát a natáčí v Full HD kvalitě (1080p). Vylepšení se dostalo také Wi-Fi, která dostala přívlastek do názvu MIMO a má být 2 krát rychlejší, nežli verze v předchozím iPadu. Co se týče operačního systému, tak iPad Air samozřejmě obsahuje nejnovější iOS 7.

Apple iPad Air tabulka parametrů:

Operační systém:

 iOS 7

Displej:

 RETINA

Úhlopříčka:

 9,7“

Rozlišení:

2048×1536

Procesor:

Apple A7 64bit

Grafika:

 Čtyř jádrová

RAM:

 N/A

Kapacita:

 16/32/64/128GB

Přední kamera:

 Ano 1,2MP a 720p video

Zadní kamera:

Nahrávání videa:

Fotoaparát:

Ano

 1080p

 5MP

Flash:

 NE

Bluetooth:

 Ano verze 4

Wi-Fi:

 Ano verze MIMO

3G:

 Ano

Gyroskop:

 Ano

Akcelerometr:

 Ano

Digitální kompas:

 Ano

GPS:

 Ano

Verze SIM karty:

Nano SIM

Tloušťka

 7,5mm

Váha:

469g (Wi-Fi verze) 

478g (3G verze)

Výdrž baterie:

Cca 10h

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup