Samsung Galaxy Gear hodnocení

Samsung Galaxy Gear hodnocení

Je to sice chvíle, co byly představeny na veletrhu IFA chytré hodinky od společnosti Samsung, ale rád bych napsal osobní názor na tyto hodinky a zhodnotil je.  Důležité je říci, že se nejedná o první chytré hodinky, co byly vytvořeny. Myslet si toto byla chyba, ovšem  Samsung s představením těchto hodinek udělal takovou „show“, že si bude mnoho lidí, myslet že Samsung byl právě ten první co udělal chytré hodinky.

Samsung Galaxy Gear Klady:

Práce s telefonem:

Velkým kladem je práce s telefonem, kdy po spárování s telefonem lze pracovat bez omezení s SMS, včetně jejich hlasového diktování. Velkou výhodou je volání, kdy můžete s Galaxy Gear přijímat hovory, ale i telefonovat aniž byste vyndali mobil z kapsy stačí dát hodinky k uchu.

Fotoaparát:

Fotoaparát u Galaxy Gear je velice příjemná věc. Můžete s ním během chvilky fotit momentky, či nahrávat neopakovatelné události, či zážitky. Fotoaparát byl rozhodně dobrý nápad.

Aplikace:

Aktuálně moc aplikací není pro Galaxy Gear, ale to se jistě brzo změní. Určitě bude mnoho aplikací pro fyzicky aktivní lidi, jako pro hlídání spálených kalorií, běhání, chození atd.. Ale také i různé aplikace pro psaní/diktování textových poznámek atd…

Samsung Galaxy Gear Zápory:

Vzhled:

Osobně jsem čekal mnohem hezčí a modernější vzhled hodinek. Pokud bych to měl k něčemu přirovnat tak k prvním verzím Windows Mobile 6 chytrým telefonům a jejich obřím rozměrům, oproti dnešním chytrým telefonům. Na můj vkus jsou moc tlusté, rozhodně by se daly udělat tenčí a bude zajímavé, jak budou vypadat chytré hodinky od Apple, které na sebe jistě nechají dlouho čekat.

Výdrž:

 Výdrž chytrých hodinek podle informací je 25 hodin. Takže se dá říci, že je budete přes den nosit a v noci je budete nabíjet to mi přijde opravdu fádní. Čekal bych výdrž, alespoň 5 dní.

Propojení s telefony:

Aktuálně jde hodiny Gear spárovat pouze s nejvýkonnějšími telefony od Samsungu: Galaxy S3, Galaxy S4 a Galaxy Note. Vypadá to, že Samsung chce hodinkami podpořit prodej těchto svých TOP produktů a hodinky jsou jen „bonus“ k nim a že nebude možné je moci spárovat s jakýmkoliv telefonem například s Androidem, splňující určité parametry.

Hodnocení:

Samsung Galaxy Gear jsou jistě zajímavým produktem, nedá se říci, že revolučním, či převratným. Bude hodně záviset na ceně hodinek. Pokud bude cena vysoká dle mého úsudku nebudou trhákem.  Osobně doporučuji vyčkat výroba chytrých hodinek je nyní mladé odvětví a velký hráči s ním aktuálně „koketují“, jako to bylo zprvu s tablety nyní jsou taky na zcela jiné úrovni. Věřím že další generace chytrých hodinek už nebude mít nedostatky typu nízké výdrže, či rozměrů a nabídnou o mnoho více.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup