Co je to Google Chromecast

Co je to Google Chromecast

Rád bych vám nyní představil nové chytré zařízení od Google jedná se o Google Chromecast. Zařízení o velikosti USB klíčenky, ale s mnoha funkcemi uvnitř díky částečnému ChromeOS. Google Chromecast slouží k propojení vaší televizi s počítačem, chytrým telefonem, či tabletem. Chromecast jednoduše vložíte do vaší obyčejné televize přes HDMI konektor, který zařízení napájí.  Chromecast funguje přes internet, má v sobě zabudovaný Wi-Fi příjmač, takže pokud doma máte domácí síť můžete jí propojit s Chromecastem.  Chromecast dá se říci, že udělá z vaší obyčejné „hloupé“ televize chytrou televizi. Jednoduše přenese obraz například přehrávaného youtube videa na mobilu do vaší televize.

Nápad je to jistě chytrý a slibný bude třeba, ale počkat na dostatek aplikací pro toto zařízení a zda nebude mít určitá omezení pro vývoj aplikací.

Chromecast cena:

Aktuálně je dostupný Chromecast pouze v USA a za skvělou cenu 35 Dolarů, v přepočtu na koruny cca 670 Kč.  Dá se očekávat že, až bude Cheromecast uvolněn i pro ostatní země a dostane se i do České republiky bude cena okolo 800-1200 Kč.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup