Facebook placené zprávy

Facebook placené zprávy

Facebook u nás nyní zprovoznil novou funkci, která již proběhla fázi testování v USA. Jedná se o placené zprávy. Rozhodně se nebojte že budete nyní muset platit, když budete chtít poslat kamarádovi zprávu, či si s ním psát na chatu. Zpoplatněné zprávy jsou pouze ty, které jsou většinou „nevyžádané“ tedy od lidí, které nemáte ve vašich přátelích a chtějí vás kontaktovat.

Tito lidé, kteří vás budou chtít kontaktovat aniž byste je měli v přátelích budou mít nyní 2 varianty jak vám poslat zprávu. Nejdříve vezmeme v potaz variantu zdarma. Pokud vám nyní někdo zdarma pošle zprávu a není ve vašich přátelích zpráva se vám normálně nezobrazí pouze pokud si rozevřete všechny zprávy a překliknete se  vlevo nahoře na možnost „Další“ v této kategorii jsou většinou zprávy od různých událostí, skupin či reklamní materiály. Takže je 99% šance že tuto zprávu od  toho člověka, který není ve vašich přátelích si nepřečtete protože o ní jednoduše ani nebudete vědět.

Druhou možností, jak vám poslat zprávu je PLACENÁ verze, kdy  cena zprávy bude podle popilarity jejího doručitele.  a po odeslání peněz kreditní kartou. Celá částka putuje na účet Facebooku. Je otázkou zda tato nová funkce je prospěšná, či není. Pokud to vezmu z mého pohledu počet zpráv od lidí, které nemám v přátelích mohu spočítat na prstech jedné ruky za dobu mého FB účtu. Mnozí mohou namítat, že Facebook tímto krokem rozbil své moto „Facebook byl je a bude zadarmo“.

 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup