Představení Facebook telefonu

Facebook telefon

Nedávno byl představen dlouho očekávaný a spekulacemi zahalený takzvaný „Facebook phone“. Samotný hardwarový telefon pro Facebook vyrobil jeden z nejznámějších výrobců chytrých telefonů HTC a telefon má název HTC First. Rozhodně se nejedná o nějaký prvotřídní kousek, jak zpracováním tak výbavou spíše taková střední třída.

Ovšem v tomto článku se nebudu zabývat samotným telefonem, ale Facebook nástavbou.  Zuckerberg to vymyslel opravdu chytře, pokud by představil pouze jen HTC First, získal by tím „pár tisíc“ zákazníků, jinže jemu jde o miliony lidí. A toho docílí díky nové nástavbě Facebook Home. Dá se přirovnat k HTC Sense nástavbě. Ovšem tato je zcela zaměřena na Facebook a tedy samozřejmě je účet na Facebooku nutností pro propojení.

S největší pravděpodobností samotnou nástavbu si budete moci stáhnout z Google Play už 12 dubna. Není tedy potřeba si kupovat HTC First.

Ovšem obávám se toho, co nastane pokud budete odpojeni od internetu, jak nástavba bude fungovat, či nefungovat.  Osobně si myslím, že ani tato nástavba nebude žádný trhák, poněvadž vám takřka zcela změní váš Android chytrý telefon. A pokud chcete na Facebook tak jsou kvalitní aplikace s kterými využijete i bez nástavby všechny funkce Facebooku.

YouTube Preview Image

 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup