Nový BlackBerry Q10 parametry

 BlackBerry Q10 parametry

BlackBerry Q10 je druhým z nově představených chytrých telefonů od kanadské společnosti BlackBerry. Podle mého názoru má být BlackBerry Q10 vlajkovou lodí pro skupinu zákazníků zastávající názor, že bez hardwarové klávesnice to nejde. Při pohledu na tento chytrý telefon se mnohým vybaví nejúspěšnější období této kanadské firmy, kdy konkurovala i Apple svými telefony s klávesnicí, které si oblíbili především lidé ze všech odvětvích byznysu.

Bude zajímavé sledovat, jestli se tento telefon s hardwarovou klávesnicí uchytí v této době naprosté nadvlády čistě dotykových telefonů všech možných velikostí.

Telefon je samozřejmě vybaven novými technologiemi a pohání ho dvou-jádrový procesor s frekvencí 1,5GHz a 2GB operační paměti.  Telefon obsahuje již tolikrát zmíněnou hardwarovou klávesnici s rozložením kláves QWERTY. Dále má telefon BlackBerry Q10 i dotykový displej s malou úhlopříčkou 3,1 s technologií AMOLED.

Jelikož se telefon bude zaměřovat především na firemní pracovníky podporuje mnoho sítí včetně LTE(4G), kterou jistě velice ocení v USA. U nás je to otázka takřka několika let, nežli tuto technologii oceníme na telefonech i my v ČR, kde není celé pokrytí ani 3G.

YouTube Preview Image

 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup