Nový BlackBerry Z10 parametry

Nový BlackBerry Z10 parametry

Kanadská firma BlackBerry nedávno představila své nové chytré telefony, které by měly zastavit klesající oblibu a prodejnost této firmy. Jedním z těchto nově představených telefonů je BlackBerry Z10, který je čistě dotykový nemá hardwarovou klávesnici, jak je u BlackBerry zvykem. Telefon pohání nový operační systém BlackBerry 10, který s předešlými operačními systémy od BlackBerry nemá takřka nic společného.

BlackBerry Z10 má dvou.jádrový procesor s frekvencí 1,5GHz což je dle mého dostačující.  Dále dotykový displej s úhlopříčkou 4,2″ tedy BlackBerry se nesnaží o nějakého obra, ale o zlatý střed mezi tabletophony a normálními  chytrými telefony.  BlackBerry Z10 má fotoaparát  s 8MP a novou funkcí Time Shift, kdy můžete na fotce upravovat obličej v čase, kdy jste ještě nezmáčkli spoušť a dokážete s ním dokonalé fotografie lidí.

Co se týče kapacity tak o operační paměť (RAM) se stará 2GB paměti. Kapacita je 16GB s možností přidání microSD karty s kapacitou až 64GB.

Samozřejmostí je Wi-Fi, 3G,NFC a i LTE(4G) podpora sítě, o které si můžeme nechat v ČR zdát.

Jedná se o velice zdařilý telefon, nyní bude záležet, jak si zákazníci oblíbí nový operační systém BlackBerry 10 a také na ceně, aby byla odpovídající výkonu a kvalitě zpracování.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup