Asus Transformer Book parametry

Asus Transformer Book informace

Na CES 2013 byl představen Asus Transformer Book, jedná se o takového hybrida mezi tabletem a po připojení klávesnice i ultrabookem. Asus zkouší tedy nové možnosti, jak upoutat zákazníky. Doposud se Asus pyšnil úspěšnou řadou tabletů Transformer a jeho následovníky a zároveň je do značné míry úspěšný i v oblasti ultrabooků. Nyní tedy se rozhodl své úspěchy spojit do jednoho.

Asus Transformer Book pohání vysoce výkonný procesor Core i7  a 4GB operační paměti. Dále o kapacitu tabletu se stará 128GB SSD disk, po následném připojení klávesnice získá zákazník  dalších 500GB v podobě klasického mechanického pevného disku v klávesnici, včetně přídavné baterie, která je též přidána v klávesnici pro zvýšení výdrže. Operační systém je zde samozřejmostí Microsoft Windows, díky němuž bude moci tento produkt být nejen na hraní a využívání multimediálních služeb, ale i na práci.

Nutno podotknout, že tento produkt bude určen spíše pro firmy a jejich zaměstnance  poněvadž cena se bude pohybovat s největší pravděpodobností okolo 35 000Kč. Uvidíme zda se tomuto hybridu bude na trhu dařit podle mého názoru si najde pouze úzkou komunitu zákazníků.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup