ZTE Grand S výkon

ZTE Grand S parametry

Dnes bych Vám rád představil novinku ZTE Grand S. Jedná se o vysoce špičkový telefon, který bude patřit mezi špičku toho co je aktuálně na trhu s chytrými telefony.  Pokud jste si přečetli název firmy, která tento telefon vytvořila možná jste se zděsily, poněvadž ZTE je u lidí spíše v podvědomí „levných“ chytrých telefonů neblahé kvality. To ovšem rozhodně není pravda ZTE a další čínští výrobci telefonů  se snaží ze všech sil si tuto neblahou nálepku sundat a i díky tomu vytváří nyní vysoce kvalitní produkty za nízké ceny.

Nyní tedy parametry ZTE Grand S.  Telefon pohání čtyř jádrový procesor s opravdu vysokou frekvencí 1,7GHz.  Dále operační paměť 2GB. ZTE Grand S disponuje FULL HD displejem s úhlopříčkou 5 palců. Dále telefon překvapí 13MP fotoaparátem  a neuvěřitelnou tloušťkou pouhých 6,9mm. Co se týče vzhledu jedná se o překrásný telefon, který jistě každého zaujme.

Můj osobní názor je že se jedná o opravdu prvotřídní chytrý telefon vybaven nejnovějšími technologiemi, který bude mít zajisté výhodu v nižší ceně oproti srovnatelným produktům konkurence i o několik tisíc korun.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup