Herní tablet Razer Edge výkon

Herní tablet Razer Edge výkon

Na letošním veletrhu CES byl před několika hodinami představen opravdu skvostný kousek, jedná se o tablet Razer Edge, který ovšem není ledajaký a rozhodně nezapadne do bezpočtu nezajímavých tabletů. První čím upoutá je neuvěřitelný výkon díky procesorům Intel v nižší verzi se jedná o procesor Core i5 a ve vyšší Core i7 o grafický výkon se postará vysoce výkonný grafický čip NVIDIA GeForce GT 640M LE s pamětí 2GB. Pokud se zaměříme na operační paměť, tak v nižší verzi obsahuje 4Gb paměti a  verzi vyšší (Pro) 8GB paměti.  Výkon a rychlost znatelně podpoří kapacitní médium, kdy v nižší verzi se o vaše data a systém postará 64GB SSD disk a ve  vyšší verzi 128GB.

Kvůli zaměření tabletu byl vybrán, jako operační systém nový Windows8, díky němuž můžete na tabletu hrát, jakoukoliv hru určenou pro Windows a to je tedy pro tablet obrovský plus, protože stále srovnání kvality her na Android tablety a na Windows desktopy je více než jasné, že hry na Windows jsou o několik tříd lepší.

Čím rozhodně tablet dále upoutá je příslušenstvím, kdy si po připojení speciálních ovladačů vytvoříte z tabletu něco ve smyslu „gameboy“ a můžete hrát. Pokud ovšem nechcete stále tablet držet, či si chcete zahrát hry s kamarádem můžete tablet připojit k dokovací stanici a připojit gamepady a hrát.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup