Rozdíl mezi iPad 3 a Apple iPad 4

Apple iPad 3 nebo Apple iPad 4

Nedávno Apple představil nový tablet iPad 4. Představení tohoto nového tabletu bylo velice tiché,což pro Apple rozhodně není standardní.  Rozdíl mezi starším iPadem 3 a iPadem 4 je především ve výkonu a konektoru. Což se dozvíte v tomto článku.

Rozdíly mezi iPadem3 a iPadem 4:

Grafika:

Nový iPad 4 má  čtyř-jádrovou grafiku a je tedy dvakrát tak výkonná oproti grafice v iPadu 3, která je pouze dvou-jádrová. iPad 4 tedy nabízí mnohem lepší zážitek a kvalitu her, která se jistě projeví v blízké budoucnosti.

Procesor:

Kromě již zmíněné grafiky má iPad 4 o něco lepší i procesor, jedná se pouze o vyšší frekvenci a to 1,4GHz. iPad 3 má pouze 1GHz. Což také přináší větší výpočetní výkon a tedy i rychlejší práci s tabletem a vyšší svižnost.

Konektor:

Apple iPad 3 má dlouho využívaný 30pinový konektor, který měli do teď všechny obdobné produkty Apple nyní se ho Apple snaží zabit a zavádí mnohem lepší konektor, který má již v sobě iPhone 5 a nyní i iPad 4 jedná se o konektor s názvem „Lightning“. Pokud ovšem máte příslušenství k 30pinovému konektoru je na trhu mnoho redukcí na nový Lightning.

Závěr:

Určitě je výhodnější koupit nový iPad 4. V krátké době budou nové hry na iPad mnohem náročnější a kvalitnější díky, možnostem nových verzí a starší verze je již nebudou zvládat.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup