Vánoční hudba pro Android

Vánoční hudba pro Android

Vánoce se blíží a blíží. Rozhodl jsem se je vám pokusit zpříjemnit výběrem vánočních aplikací z Google Play zaměřených na vánoční hudbu a písničky. Nejčastěji se jedná o vánoční rádia, kde není potřeba složitě hudbu stahovat do telefonu a pouštět pomocí přehrávače hudby. Tyto vánoční aplikace jsou zdarma, ale musíte počítat s občasnou reklamou.

Hudební vánoční aplikace pro Android

Christmas RADIO vánoční aplikace

Jedná se o aplikaci, která nabízí přes 50 unikátních vánočních rádiových stanic především z USA. Aplikaci si nainstalovalo přes 100 000 uživatelů Android.

Odkaz ke stažení aplikace Christmas Radio z Google Play: ZDE.

Vánoční písně a hudba aplikace

Aplikace obsahuje celou řadu vánočních písniček a nabízí rozšířené možnosti nastavení. Písničky si můžete nastavit, jako vyzvánění obecné i k jednotlivým kontaktům zvlášť. Pro pohodovější probuzení není problém vánoční písničky nastavit, jako melodii k vašemu budíku.

Odkaz ke stažení aplikace Vánoční písně a hudba z Google Play: ZDE.

60 Christmas Songs Lyrics aplikace

Skvělá aplikace pro lidi, kteří rádi zpívají vánoční písničky. Obsahuje texty 60 nejoblíbenějších vánočních písniček v angličtině.

Odkaz ke stažení aplikace 60 Christmas Songs Lyrics z Google Play: ZDE.

 

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup