Kde koupit odolný telefon

Odolné telefony jsou zajímavou kategorií mobilních telefonů, jež se vyznačují splněním specifických certifikací odolnosti, mezi které se řadí stupně krytí IP68 a kvalitnější odolné telefony v dnešní době splňují i nejvyšší stupeň krytí IP69K a vojenský standard MIL-STD-810G či náročnější MIL-STD-810H. Specialistou na prodej odolných telefonů na českém trhu je již roky internetový obchod ipato.cz, který má širokou nabídku nejen odolných telefonů, ale i jejich příslušenství. Nabízí odolné telefony od známých značek jejichž je autorizovaným prodejcem: iGET Blackview, Oukitel a dalších. Navíc u něj naleznete i odolné telefony méně známých značek jako UleFone, UMIDIGI a je výhradním prodejcem odolných telefonů AGM, jež patří mezi nejlepší odolné telefony na trhu.

Odolné telefony

Odolné telefony se odlišují od klasických nejen robustnou konstrukcí s kvalitním pogumováním, prachotěsností, odolností proti pádům či zvládnutí ponoření do vody dle podmínek výrobce, ale i zajímavou výbavou, kterou byste u běžných mobilních telefonů jen stěží hledali. Například jeden z nejlepších odolných telefonů na trhu AGM Glory Pro má ve výbavě špičkovou termokameru i kameru s nočním viděním. Pokud kladete důraz na výdrž telefonu, tak se zaměřte na Oukitel WP15 s obří 15 600mAh baterií, jejíž kapacita odpovídá součtu kapacity několika běžných telefonů.

AGM Glory Pro

Odolné telefony nakupujte u specialisty IPATO.cz.

Oba komentáře a ping jsou v současné době uzavřeny.
Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup