Možnosti placení aplikací na Windows Phone Store

Možnosti placení aplikací Windows Phone Store

Dnes vás seznámím s různými možnostmi, jak zaplatit aplikaci ve Windows Phone Store. Možná vás některé možnosti, až překvapí.

Nákup aplikace můžete udělat velice snadno. Stačí si ve Store najít placenou aplikaci, kterou si chcete pořídit a kliknout na tlačítko Koupit. Následně budete přesměrováni do peněženky.

Možnosti zaplacení aplikace WP Store:

1. Platební kartou

Základní možnost zaplacení aplikace je platební kartou. V současné době jsou podporované platební i debetní karty Visa, MasterCard a American Express card (Tato poslední nás v ČR nemusí až tak zajímat)

Důležité je, že pokud zaplatíte aplikaci kartou, tak zaplatíte pouze přesnou částku za aplikaci například pokud stojí 21kč, tak vám banka strhne pouze 21kč a nemusíte se bát žádných poplatků, za platbu do zahraničí atd.  Peníze se vám z účtu nemusí strhnout ihned někdy to trvá nějaký ten den, než Microsoft platbu zpracuje, ale aplikaci máte dostupnou ihned.

2. Paypal

Možnost placení skrze váš Paypal účet je dobrá alternativa platby kartou, pokud nechcete dávat Microsoftu informace o vaší platební kartě.  Samozřejmostí je zde, že máte Paypal účet s minimálně částkou, kterou stojí aplikace.  Osobně nevím, jak je v České republice tato možnost placení využívána.

3.Dárkový poukaz Microsoft

Aktuálně je dostupný dárkový poukaz v hodnotě 400Kč a 800Kč a lze jej zakoupit  na stránkách Microsoftu a nebo například na Alze.  Po zakoupení dárkového poukazu ho setřete a kód napíšete do Peněženky a automaticky se vám dobijí peníze v hodnotě poukazu a můžete za ně nakupovat aplikace.  Jedná se o zajímavou možnost, jak dát někomu dárek. Poukaz lze použít nejen na aplikace ve Windows Phone store, ale i ve Windows Store a Xbox Store, takže nejste omezeni jen na aplikace pro mobilní telefon.

4. Mobilní operátor

Aktuálně možnost placení aplikací skrze mobilního operátora podporují dva největší čeští mobilní operátoři: T-mobile, Vodafone. Možnost zaplatit aplikaci přes mobilního operátora by se vám měla automaticky zobrazit v Peněžence. Placení skrze mobilního operátora funguje velice jednoduše. Pokud máte obyčejný kredit tak se vám cena aplikace strhne z něj. Pokud máte ovšem tarif tak se vám cena aplikace připočte k měsíčnímu vyúčtování na konci měsíce.

Bohužel i po mnoha měsících, kdy je tato funkce umožněna zákazníkům T-Mobile a Vodafone, tak O2 stále nevyslyšela prosby svých zákazníků o umožnění této služby. 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

2 Komentáře do “Možnosti placení aplikací na Windows Phone Store”

  1. Michal napsal:

    A co když 4 možnost nemám?
    Kde by mohla být chyba?

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup